Blanc Gran es-ES I
XHTML 1.1 Válido CSS Válido

Llocs Web Desenvolupats
Olga Picó Photography

Olga Picó Photography

Web site per a la fotògrafa i maquilladora Olga Picó.
Interfície minimalista sense refrescos, amb crides per AJAX.

El contingut és totalment parametritzable: Configuracions internes del site, Títol, Idiomes, Menús, Texts, Comentaris de les imatges, Imatges, Dades de contacte, Currículum Vitae i Dades d'administració.

Pàgina desenvolupada en XHTML 1.0 Strict amb CSS3. Codi generat amb PHP5. Conté JavaScript i JQuery. Utilitza Sessions i Locale. Base de Dades en mySQL.

Big Crash: 3023 dGD.

Big Crash: 3023 dGD.

Fou el projecte final de CFGS de Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques.
Va començar essent una còpia de jocs web online que ja existien com X-Wars o O-Game i va acabar essent un macro projecte totalment diferent.

Big Crash: 3023 és un joc en temps real que et permet colonitzar planetes, construir edificis, desenvolupar tecnologies, explotar recursos, disenyar naus, invertir en borsa i en dipòsits a termini, demanar crèdits i molt més si t'agrada jugar en solitari.
Però a més més podràs comerciar, comunicar-te, combatre i crear aliances amb altres jugadors, crear diplomacia entre aliances i molt més.
El joc disposa de fòrums per a tots els usuaris i tutorials.

NOTA: El projecte no està acabat i per problemes de migració de la Base de Dades no es pot jugar.

Pàgina desenvolupada en XHTML 1.0 Transitional amb CSS2. Codi generat amb PHP5. Conté JavaScript. Utilitza Cookies i Sessions. Base de Dades en mySQL.

myGuguel: El teu cercador personalitzat

myGuguel: El teu cercador personalitzat

El projecte neix de la necesitat de tenir una pàgina d'inici personalitzable diferent a la resta.
Actualment molts llocs web t'ofereixen un cercador, gadgets i altres avantatges, però no són del tot personalitzables en quant a l'aspecte.

myGuguel preten cobrir aquest buit permetent-te canviar els colors i imatges del lloc.
També et permet crear la teva llista de llocs web preferits, per a que puguis hi acceder des de qualsevol equip, simplement iniciant sessió
Crea la teva comunitat d'amics i interactua amb ells (xat en línia, perfils, etc.)

Pàgina desenvolupada en XHTML 1.0 Frameset amb CSS2. Codi generat amb PHP5. Conté JavaScript i AJAX. Utilitza Cookies i Sessions. Base de Dades en mySQL.